首頁 > 作品 > 正文

鸿彩快三彩票Sn?hetta ASI萊爾森總部大樓

本帖最後由 王雲錦 于 2020-11-26 04:40 編輯

以綠色生態和節能循環為概念的
現代環保辦公大樓

-ASI萊爾森總部大樓-
ASI Reisen Headquarter

ASI萊爾森總部大樓遠景

Sn?hetta與ASI萊爾森(ASI Reisen)合作開發了一座新的辦公大樓吃,反映了公司的工作文化及其在生態旅游方面的專業能力一副恍。大樓的設計基于開放式辦公室的概念弟妹,以及影響著公司業務方向承受地,並同員工共同發展的“人與自然共生”的主題埋怨。這一座新木質建築位于蒂羅爾州因斯布魯克以南的納特斯一塞,提供65個新的工作崗位愈。
With ASI Reisen, Sn?hetta developed a new officebuilding that reflects the company's work culture and its specialization insustainable travel. The design is based on an open office concept and the topicof "symbiosis between nature and people" - a topic that shapes the work of the company andwas developed together with the employees. The new timber construction with 65jobs is located in Natters, south of Innsbruck, Tyrol.

ASI萊爾森總部大樓遠景

ASI萊爾森總部大樓遠景


“綠窗簾”將建築的木結構和諧地融入以茂盛的森林為主的周圍環境纠集。四層樓的建築采用木框結構座由玩,結合了實木元素水蓝,以對材料消耗進行優化哪里冒。
A “green curtain” blends the wooden structureharmoniously into the surroundings, which are dominated by the forest. Thefour-storey building was implemented as a timber frame construction, combinedwith solid wood elements, in order to optimise material consumption.

ASI萊爾森總部大樓遠景

地下室和大樓的補強板由鋼筋混凝土制成;豎框和橫梁立面海怪、窗戶推倒何、地板和隔音板也都使用了木材我大叫。傳統的木材防腐方法被用于木質外牆拿地,即所謂的“燒杉板”(yakisugi)——其木材表面略有燒焦從而呈現碳化狀;燒焦的木質表面不僅可以使外牆立面產生更強的防水性倒霉孩,無需額外的油漆保護依舊持久耐用好听点,同時還可以起到防蟲的功能金。
The basement and the stiffening core of thebuilding are made of reinforced concrete. Wood was also used for the mullionand transom facade, the windows, floors and acoustic panels. A traditionalmethod of wood preservation was used for the wooden facade, so-called yakisugi,in which the wood surface is slightly charred and thus carbonised. The charredwooden surface not only makes the facade waterproof and durable withoutadditional painting, but also protects against insects.

ASI萊爾森總部大樓內景

ASI萊爾森總部大樓內景

在總部大樓的內部冷静滴,連通的畫廊房橫跨數個樓層共同打造了一個寬敞捕捉、開放且靈活的辦公空間口,其中包括單人工作區以及接待區更离谱、小型會議室和大會議室被这、休閑室您面、自助餐廳被抓、淋浴間和更衣室想抢。開闊的立面玻璃窗可以讓人們的視野抵達更遠的地方全凝聚,飽覽毗鄰的連綿山巒和森林風光;開放式辦公室一共可容納65名員工分解技,並能夠根據實際需要银河,而靈活地改進以適應未來需求息轻轻。
Inside, gallery rooms create a large, open andflexible office space over several floors, which includes individual workplacesas well as a reception area, meeting niches and rooms, a relaxation room, acafeteria, showers and changing rooms. Generous glass surfaces offer views andstage the view of the surrounding mountains and forests. The open office isdesigned for 65 employees and can be flexibly adapted to future needs ifnecessary.

ASI萊爾森總部大樓內景

大樓的“大本營”向訪客們表達了熱烈的歡迎;它橫跨兩層樓的巨大壁板上是對公司過往歷史的講述次吃下。 “綠植架”履行了辦公室區域的劃分功能最多足,並為員工們提供了充足的存儲空間和貨架空間请参。一座新橋梁將新大樓與包括會議室和休閑室在內的舊建築連接起來骑士中。
Visitors are welcomed in the so-called “Base Camp”,a foyer spanning two floors, where the company's history is told on large wallpanels. A “plant shelf” supports the division of the office zones and offersstorage space and shelf space. A bridge connects the new building with anexisting building, which includes meeting and relaxation rooms.

ASI萊爾森總部大樓內景

Sn?hetta的因斯布魯克分公司合伙人兼董事總經理帕特里克?呂斯(Patrick L th)解釋說︰我們“與ASI萊爾森(ASI Reisen)的員工在幾層樓上合作開發出了更靈活和開闊的辦公空間主角各,提供了一種輕松初被雪、愉快的現代化工作氛圍防范。該建築是為滿足ASI萊爾森(ASI Reisen)的需求量身定制的我要赌,反映了該公司致力于生態旅業的商業理念和業務價值你嫁。
“Together with the employees of ASI Reisen, we havedeveloped a flexible office space over several floors that offers a pleasantand modern working atmosphere. The building is tailor-made for the needs of ASIReisen and reflects the values of the company specializing in sustainable travel,”explains Patrick L th, partner and managing director of the Innsbruck branchof Sn?hetta.

ASI萊爾森總部大樓內景

ASI萊爾森總部大樓內景

黑色木制立面前面懸掛有金屬材質地攀爬架上节奏,同時也作西側陽台扶欄之用上一面。由攀援植物構成的綠色外牆老人瞪,對寬敞的玻璃表面進行遮蓋從而起到防眩光的功能时月老。118種攀爬類植物经俨,由17種不同的夏季及常綠植物組成她挠墙,它們生長于槽谷中识你,一年四季輪轉之間不斷改變著外牆的外觀呈現狂晕,同時也在幫助建築適應不同季節的溫濕度很窝囊,起到隔熱和保暖的作用同情都。可以說股韧性,“綠色緩沖區”及其微氣候極大地節省了冷卻建築物所需的能量消耗我释。
A metal climbing frame is hung in front of theblack wooden facade, which is also used as a balcony on the west side. Thegreen facade made of climbing plants serves as glare protection and shading thegenerous glass surfaces. The 118 climbing plants, which are made up of 17different summer and evergreen species and grow in troughs, change theappearance of the facade over the course of the year and thus also adapt the thermalinsulation to the season. The “green buffer zone” and its microclimate reducethe energy required to cool the building.

ASI萊爾森總部大樓內景

另一方面人蜷缩,來自屋頂的雨水被收集在地下蓄水池中情况反,並為牆壁立面和花園中的植物們使’,提供了自動灌溉系統般缠住。與1215種新植物一起门房,綠色立面也為室外地區種類達73種當地物種生物多樣性做出了貢獻房梁上。
The rainwater from the roof areas is collected inan underground cistern and feeds the automatic irrigation system for the plantson the facade and in the garden. Together with the 1215 new ones The greenfa?ade also contributes to biodiversity in the outdoor area, which consists of73 local species.

ASI萊爾森總部大樓內景

ASI萊爾森總部大樓內景

ASI萊爾森總部大樓內景

ASI萊爾森總部大樓應用並通過了熱動力建築模擬檢查候遇,對能使建築服務與建築本體之間實現最佳協調能源概念進行了調整和確認早凑。可逆的空氣-水熱泵系統(40 kW)通過地板果前,或加熱或冷卻進而加熱和冷卻建築物雷震。室溫度血掌印、濕度想先、CO2傳感器和風傳感器通過機械驅動的通風葉片對自然通風實現了完全自動控制但避免。自然通風利用熱升力和風壓比使新鮮空氣流經建築物已经赶。通風閥的打開程度四次、打開時間和持續時間取決于環境和室內氣候饿坏,並通過目標值和實際值對其進行不斷檢查工料。光伏系統在屋頂上作為剩余系統運行——那里產生的電力完全覆蓋了其自身的部分電力消耗人断肠。
The energy concept, which enables optimalcoordination between the building services and the building, was checked andadapted using a thermal-dynamic building simulation. A reversible air-waterheat pump system (40 kW) heats and cools the building via the floor heating orcooling. Room temperature, humidity, CO2 sensors and wind sensors control thenatural ventilation fully automatically via mechanically driven ventilationblades. The natural ventilation uses the thermal lift and the wind pressureratios to flow through the building with fresh air. The degree of opening ofthe ventilation flaps and the opening time and duration depend on theenvironment and the room climate, which is constantly checked using target andactual values. A photovoltaic system is operated on the roof as a surplussystem. The electricity generated there covers part of the own electricityconsumption.

ASI萊爾森總部大樓內景

ASI萊爾森總部大樓除了實現了既可以滿足員工種種需求这里他,同時又實現了創新化的開放式辦公室概念之外变态,其可持續能源概念真身,還對于塑造節約資源的木材結構大樓產生了深遠影響布衣。
In addition to an innovative, open office conceptthat caters to the needs of employees, a sustainable energy concept also shapesresource-saving timber construction.

ASI萊爾森總部大樓總平面圖


ASI萊爾森總部大樓平面圖A

ASI萊爾森總部大樓平面圖B

ASI萊爾森總部大樓平面圖C



ASI萊爾森總部大樓側視圖AA'


ASI萊爾森總部大樓側視圖BB'

ASI萊爾森總部大樓側視圖CC'

ASI萊爾森總部大樓分析表格
項目位置︰奧地利这里好,蒂羅爾州因斯布魯克的納特斯
建築設計/室內設計/景觀設計︰Sn?hetta
項目客戶︰ ASI萊爾森
完成年份︰2019
結構工程︰Tragwerkspartner, Innsbruck
暖通空調/建築模擬︰AlpsolarKlimadesign; Innsbruck
場地面積︰2.027 sqm
建築面積︰347 sqm
建築總面積︰1 548 sqm
佔地面積︰1.389 sqm
建築體積︰ 5.469 cubic metre

Location︰Natters near Innsbruck, Tirol, Austria
Architecture, interior design, landscapearchitecture︰Sn?hetta
Client︰ASI Reisen
Completed︰2019
Structural engineers︰Tragwerkspartner, Innsbruck
HVAC, building simulation︰AlpsolarKlimadesign; Innsbruck
Site area︰2.027 sqm
Built-up area︰347 sqm
Gross floor area︰1 548 sqm
Floor area︰1.389 sqm
Building volume︰ 5.469 cubic metre



鸿彩快三彩票

| 下一页