首頁 > 作品 > 正文

鸿彩快三彩票Studio Toggle 邊沿公寓

本帖最後由 王雲錦 于 2020-11-26 04:41 編輯

未來的建築方向
便是從每一次類似的概念沖擊中實現的

-邊沿公寓-
Edges Apartment

邊沿公寓(Edges Apartment)

邊沿公寓(Edges Apartment)擁有鉸接形磚砌立面易区,成為薩利米耶(Salmiya)街道的最大亮點——這里是科威特一個主要外籍居民區沉默我。通過將有限軸兩側的頂點進行移置溜丢,實現了簡單卻有韻律的扭曲效果中国结,使立面更具動感和戲劇效果卡心。由當地采購的天然磚和露石混凝土飾面拼接而成的多元調色盤本身极,進一步強調了建築物料的純淨度中可水,賦予了建築以獨特的個性环固。
TheEdges Apartment, with its articulated brick cladding fa?ade, lights up thestreets of Salmiya, a predominantly ex-pat neighborhoodin Kuwait. A simple rhythmic twist, achieved by transposition of thevertices on either side of a finite axis, imparts dynamism and drama to thefa?ade. A very restrained palette of locally sourced natural brick and exposed concrete finish further emphasizes the purity of the mass and gives the building its unique personality.

邊沿公寓(Edges Apartment)

建築立面的不規則形狀也受到了基于實際情況考慮的影響上面什,包括盛行風的干擾甚至是破壞级39级,遮陽的需求和隱私的保護许你既。垂直的鋁百葉窗條將建築物的正面分割成兩半话出口,表示了建築南北兩側住宅之間的分界線;百葉窗保護中央樓梯免受陽光直射这属于,但也限制了人們于玻璃內襯流通空間內的視野老游戏。
The facade's irregularform was also influenced by practical considerations including the disruptionof strong prevailing winds, and the provision of shade and privacy. A verticalstrip of aluminum louvres splits the building's frontage into two halves,denoting the divide between homes on the north and south sides of the property.The louvres protect the central staircase from direct sunlight, but alsorestrict views into this glass-lined circulation space.

邊沿公寓(Edges Apartment)

在建築的一樓黑色石,與停車場相鄰的露天大廳提供給住戶通往樓梯他加入、電梯和公共健身室的便捷通道果敌人、公共健身室面向街道带我,部分空間蔽于金屬百葉窗之後起初听。大廳的玻璃-強化混凝土天花板于環形通道中置入嵌入式照明公孙,將居民和訪客引向各個入口魂力带,同時延續了立面的鮮明線條注愿。涂有透明環氧樹脂的涂漆混凝土地板磚形成堅固的表面步伐虽,與磚塊的質地形成互補至于反。大樓後部的露台則容納一個小型的露天游泳池要发火。總而言之挑眉角,邊沿公寓高達10層一值,提供20套兩居室公寓过脸。
On theground floor, an exposed lobby adjacent to the parking area provides access to the staircase, lifts and a communal gym, which faces the street and ispartially shielded behind more metal louvres. The lobby's glass-reinforce dconcrete ceiling incorporates recessed lighting in an annular channel thatdirects residents and visitors towards the various entrances and continues thesharp lines of the facade. Patinated concrete floor tiles coated with clearepoxy resin form a hardy surface that complements the brick. A patio to therear of the building accommodates a small open-air swimming pool. The buildingis 10 stories high, housing 20 two-bed apartments.

邊沿公寓(Edges Apartment)

客戶願景概述 OUTLINE OFCLIENT'S VISION
客戶委托Studio Toggle設計一棟公寓作為投資物業排除法,主要用于租給外國住戶老因,同時要求該建築包括必須有高度實用性问题才、低維護成本以及能夠適合外國人在科威特的生活方式死系统。選擇一處獨特街道去阻挡,是建造的前提——以此才能區分這座公寓與周圍的一般性建築群匕首扔。除此之外通开打,客戶對于室內功能空間的要求是我进屋,需要提供一個大型廚房~~~,以及能夠適用于所有臥室的起居空間——不得不說但口感,這與科威特外籍人士的住宅風格截然相反;對于建築的上層生活區的要求是一声落,需要能夠提供給住戶美麗的海景並將其納入建築整體設計考量;公寓的整體預算非常嚴格毛自己,客戶也始終堅持使用免維護和高耐用的本地材料新炼制。
The client commissioned us to design an apartment building as an investment property that will berented out to mainly ex-pats. The design had to be practical, low maintenanceand suited to the ex-pat lifestyle in Kuwait. A distinct street presence was an important requirement to distinguish it from the generic buildings that surround it. The client also wanted a large kitchen and living space for allthe bedrooms, which goes against the grain in ex-pat housing in Kuwait. Seaview for living areas for the upper floors was possible and had to beincorporated. The budget was extremely restrictive and the client insisted onthe usage of maintenance-free and hard-wearing locally sourced materials.

邊沿公寓(Edges Apartment)

設計背景CONTEXT
公寓坐落于薩利米耶(Salmiya)最擁擠的道路旁邊分析可,它距海岸僅有400米瞧习惯,其兩側是科威特美國大學和一所中學肾病,同時多尩鼐牛科醫院也在它的附近没惊。所有的這些建築以及類似規模的密集公寓樓的分布GM带,使這里成為一個相對繁忙的區域危难。因此香香差,噪音污染您最好,交通冗雜平凡老,以及停車不便是這片區域亟待解決的問題宠我宠。而作為城市區域的一部分人一生,行人通道和停車場原本幾乎常常被忽略他秒杀,從而造成了一種混亂感但您。城市結構由密集的瓷瓶交、沒有任何街道存在的普通公寓樓群組成直发疼。
Thesite is located along with one of Salmiya’s congested roads. About 400 metersaway from the sea, it is also flanked by the American University of Kuwait anda secondary school. The multispecialty hospital is also in the near vicinity.All these along with a dense cluster of apartment buildings of similar sizemake it a relatively busy area. Noise and traffic was a real concern and so wasparking. Pedestrian access and car parking spaces are barely considered ofimportance as part of the urban area, creating a sense of disorder. The urbanfabric consisted of dense generic clusters of apartment blocks without anystreet presence.

邊沿公寓(Edges Apartment)

該地區的極端氣候條件加劇了邊沿公寓(Edges Apartment)所面臨的困難和挑戰;偶爾出現的沙塵暴和炎熱的沙漠風灶台前,會嚴重影響到建築物及其周圍環境换现金。
The region’s extreme climatic conditions contribute to the existing difficulties and challenges the site has to offer, with the occasional dust storms and hot desert winds which affect the building and its surroundings.

邊沿公寓(Edges Apartment)

設計DESIGN
邊緣公寓的設計考慮到了最初的建築願景以及周遭環境所帶來的挑戰虚名,並利用它進行設計指導透透气。除了開發免維護的建築布局外帮众早,設計師還確定了立面設計的重要地位亲亲过,要求它必須在滿足美觀性和功能性的前提下才重创,符合預算限制土鸡。因此設計師開發了一種簡單鉸接方案火符,在這個方案中熟女,建築物的邊緣以有節奏的順序進行移位調換我答应,這種方式給了這座建築一種顯而易見的前衛屬性地令,而磚砌覆層的應用則進一步增強了這種性格手咯。立面上的這種餃接不僅產生了動感级练,而且獲得了更多定向性的觀點我忙死,並起到了抵御西北海域強風的作用刻闪人。這些元素有助于建築物在狹窄的街道景觀中脫穎而出夕阳带。
The design of the edges apartment takes into consideration the challenges posed by the brief and the context and uses it to inform the design. Apart from developing a maintenance-free architectural layout, we decided that the fa?ade design was of paramount importance and that it had to be aesthetically pleasing while being functional and conforming to the restrictive budget. Hence, we developed a simple articulated scheme in which the edges of the building are transposed ina rhythmic order.  This gave the massinga decidedly edgy character, which was further enhanced by the decision to usebrick as a cladding. This articulation on the fa?ade not only creates a senseof dynamism but also achieves more directional view points and acts as awindbreaker to the strong winds arriving from the sea on the northwest. These elements help the building to stand out in a very narrow streetscape.

邊沿公寓(Edges Apartment)內部

在建築的一樓天堂跌,與停車場相鄰的露天大廳提供給住戶通往樓梯前码、電梯和公共健身室的便捷通道嗯第一、公共健身室面向街道初早,部分空間蔽于金屬百葉窗之後我纳闷。大廳的玻璃-強化混凝土天花板于環形通道中置入嵌入式照明一拨拨,可以從視覺上引居民和訪客步入各個通路入口边担忧,同時延續並強化了建築立面的鮮明線條名气地。
On the ground floor, an exposed lobby adjacent to the parking area provides access to the staircase,lifts and a communal gym, which faces the street and is partially shielded behind aluminum louvres. The lobby's glass-reinforced concrete ceiling incorporates recessed lighting in an annular channel that directs residents and visitors towards the various entrances and continues the sharp lines of the facade.

邊沿公寓(Edges Apartment)內部

本地磚塊的使用以及露石混凝土的選擇也回應了建築預算限制以及采用簡單施工方法的需求点实力。
The choice of local brick and exposed concrete is also responding to budgetary constraints and the need to employ simple construction methods.

邊沿公寓(Edges Apartment)內部

可持續SUSTAINABILITY
設計師所面臨的挑戰是宣传单,在需要遵守極為嚴格的預算的同時强大存,為邊沿公寓(Edges Apartment)創造一個具有高度識別性的標志或身份她疼,同時保證其高功能性和可維護性爪上。除此之外难啃,這座公寓也必須能夠承受科威特令人難以忍受的酷暑以及偶爾發生的沙塵暴等嚴格的氣候環境考驗七星乘。
The challenge was togive the building an instantly recognizable identity at the same time respecting an extremely restrictive budget. Functionality and serviceability were also as important. The building had to withstand the unforgiving summer heat of Kuwait made unbearable also by the occasional dust/sand storm.

邊沿公寓(Edges Apartment)內部

設計師選擇帶有防風雨涂層的透氣性磚包層造大师,因其有效的熱保護和足夠的耐寒性果他输,結合露石混凝土飾面可以承受住嚴酷的沙漠氣候无上。建築的主窗戶是凹入型理出,以阻擋陽光直射族整,並盡可能通過鋁百葉窗減少熱量的增加因此姚,避免眩光效應制止我。通過它于建築頂點的交替和調換魔剑士,一天之內流行,無論何時狰狞,都能夠為其下的各個樓層進行遮陽保護——有效降低了照入生活區的直射陽光強度乎乎。
The ventilated brickcladding with a weatherproof coating acts as effective thermal protection aswell as being hardy enough, along with the exposed concrete finishes, towithstand the harsh desert climate. The major windows are recessed to block outthe direct sun and Aluminum louvres are employed wherever possible to reduce the heat gain and the glare. Through itsalternation and transposition on the vertices, shade is achieved for floors below during all times of the day, reducing direct sunlight into the living areas.

邊沿公寓(Edges Apartment)內部

設計師所使用的材料包括源自當地的燒結磚女士,和光潔面混凝土所組成的局限性較高的材質調色板但房里。考慮到預算的限制虹圈,設計師采用了低技術含量的建造方法习惯上,並考慮可持續材料的選擇和相關能源的消耗拽古文。
The materials used comprises of a very restrained palette of locally sourced fired brick and fair-faced concrete.  Respecting the budgetary constrained a low-tech approach was used considering sustainable material choices and energy consumption.

邊沿公寓(Edges Apartment)

願景實現FULFILLING THE BRIEF
盡管結構簡單且預算有限直接吃,但邊沿公寓(Edges Apartment)在其周圍密集的城市環境中仍保持著其獨特的個性隐小姐,以至于它已毫無疑問地成為某種地標建築腮。通過選擇簡單的磚石和混凝土外牆陌忿忿,從而滿足了客戶偏愛耐用耐磨的本地材質的心理些亡命,這也使整座建築免于過度的後期維護已经攻,同時避免從灰塵和光照處可能受到的負面影響信纸。該項目還在尊重其最大化可出租空間的同時治疗作,亦需提高租戶生活質量的要求油渍。邊沿公寓(Edges Apartment)實際對于既存的城市結構方面進行了稍許的沖擊延缓,同時以此鼓勵未來的項目也像它這般狂笑起,挑戰傳統的市區組織肌理落两秒,實現未來建築群類型的改革次大概。
The edges apartment maintains its unique personality amongst the surrounding dense urbanity despiteits extremely simple program and restrictive budget, to the point it has become some sort of a landmark. The client’s preferences for local, hardwearing honest material was met through thechoice of simple brick and concrete facades which also makes it maintenance free and shields it from the dust and the heat. The project also respects its requirement to maximize the rentable space whileenhancing the quality of life for the tenants.  The edges apartment practically disrupted the urbanfabric in hopes of instigating future projects to do so similarly, in an attempt to organize and transform the typology.


邊沿公寓(Edges Apartment)

項目基本信息

項目名稱︰邊沿公寓
建築層數︰11 (G+10)
項目位置︰科威特激昂,薩利米耶
開發商︰私人客戶
建築設計︰Studio Toggle
項目狀態︰ 2015年1月完成

Project name︰Edges Apartments
Number of storeys︰11(G+10)
Project Location︰Salmiya, Kuwait
Developer︰Private Client
Architect︰Studio Toggle
Project status︰Completed January 2015

鸿彩快三彩票

| 下一页